Twit Tennis vakanties

okt 13, 2021

Beste Tennissers, 

Twit Tennis Vakanties (https://www.tennis-vakantie.nl/) is een nieuw bedrijfje dat zich specialiseert in tennisreizen (https://www.tennis-vakantie.nl/tennisreizen/) naar onder andere Mallorca! 

Daarnaast worden er ook tennisweekenden (https://www.tennis-vakantie.nl/tennisweekenden/) in Nederland aangeboden en verzorgen we trainingen voor tennisliefhebbers in de regio Leiden. Sinds deze winter kun je dus ook trainen bij Twit Tennis in de Klinkenberg. 

Walter de Roode en Whitley Gertenaar zijn als oprichters van Twit Tennis Vakanties nu niet alleen privĂ©, maar ook zakelijk verbonden. Met onze tennisvakanties bieden we de leukste locaties aan, waardoor de deelnemers meer sfeer en betrokkenheid zullen ervaren dan bij andere partijen. Dus in plaats van een verblijf op een resort met tennisbanen, kun je denken aan een verblijf in een gezellig badplaatsje met legio mogelijkheden tot side-seeing en uitstapjes, en tennistrainingen bij een sfeervolle Spaanse- of Italiaanse tennisclub op loopafstand. 

Wij hopen jullie met ons aanbod van tennisreizen aan te spreken en staan altijd open om kennis te maken, op of naast de tennisbaan!

Hartelijke groetjes, Whitley en Walter